Az oldal információnyújtás céljából jött létre, mely szerkesztése több forrásból építkezik. Az oldalon megjelenő cikkek forrását minden esetben leellenőrizni nem tudjuk, ezért az esetleges más oldalról történő „koppintásért” felelősséget nem vállalunk.  Az ÁSZF továbbá felhívja a szerzők figyelmét a saját ötlet, és gondolat megfogalmazására.

 

A cikkek írói (továbbiakban: szerző) elfogadják az ÁSZF-et, és azt magukra nézve alkalmazni tudják. Amennyiben a szerzők egy cikket érdekesnek, és hasznosnak találnak, és az egy másik weboldalon jelent meg, abban az esetben kérni kell az adott oldal szerzőjének engedélyét az oldalunkon történő megjelenéséhez, illetve fel kell tüntetni a hivatkozási linket, hogy honnan származik az adott cikk.

Az oldalra várunk társszerzőket is, akik velünk együtt fejlesztenék, bővítenék, színes és érdekes tartalommal járulnának hozzá oldalunk jobbá tételéhez.

Bővebb információért, és a csapathoz történő csatlakozás feltételeiért jelentkezz itt egy rövid bemutatkozó levél kíséretében: infohalmaz@gmail.com

Az ÁSZF feltételeit a jelentkezés után küldjük meg az érdeklődőknek.

Legyél csapatunk tagja!