Az infohalmaz.hu (továbbiakban: oldal) üzemeltetője: Varga Sándor

Cím: 1043. Budapest, Kassai utca 25. II/10.

A Jogi nyilatkozat tartalmazza a mindenkori törvényi szabályozásokat.

Az oldalon megjelenő cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak, (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és szellemi tulajdonnak minősülnek. A cikkek más weboldalon történő megjelentetése, kizárólag az oldal írásos engedélyével lehetséges, a forrás (http://infohalmaz.hu) megjelölésével, működő link megadásával, és a szerző nevével.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 25 900 Ft szavanként naponta.

Az oldal információnyújtás céljából jött létre, mely szerkesztése több forrásból építkezik. Az oldalon megjelenő cikkek forrását minden esetben leellenőrizni nem tudjuk, ezért az esetleges más oldalról történő plagizálásért az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.

A cikkek írói (továbbiakban: szerző) elfogadják a velük kötött ÁSZF-et, és azt magukra nézve alkalmazni tudják. Amennyiben a szerzők egy cikket érdekesnek, és hasznosnak találnak, és az egy másik weboldalon jelent meg, abban az esetben kérni kell az oldal szerzőjének engedélyét az oldalunk megjelentetésének engedélyéhez, illetve fel kell tüntetni a hivatkozási linket, hogy honnan származik az adott cikk.

Az oldal továbbá felhívja a szerzők figyelmét a saját ötlet, és gondolat megfogalmazására.