Egy szép munkakörnyezet segíthet fellendíteni a teljesítményt, ezért nézd meg ezeket a remek ingyenes háttérkép honlapokat.

 

desktopography.net

Ha számítógép háttérkép, akkor nekünk ez van az első helyen. Ez a honlap a szebbnél szebb képekre specializálódott. Ezek a képek nagy felbontásúak, és tökéletes dual-screen felhasználók számára is. Itt többségben vannak a természet képei, bár sok van az úgymond, jellegzetes fantázia és a sci-fi hangulatát keltőeknek is. Ime!

háttérkép

 

dualmonitorbackgrounds.com

Ez a weboldal tartalmaz egy nagy adatbázist ingyenes dual-képernyős háttérképekkel. Az itt található képeket át tudjuk szűrni különböző módon, beleértve a dátumot, népszerűséget és értékeléseket. A DMB (DualMonitorBackgrounds) azt állítja, hogy nála található a legnagyobb gyűjtemény a dual monitor háttérképek között, az online elérhetőek piacán. Ezzel nem vitatkozunk! Akár azt is választhatod, hogy regisztrálsz egy ingyenes fiókkal és módosíthatod a beállításokat, így többféle típusú képek jelenjenek meg a keresésben ellenben a nem regisztráltakkal. Szerintünk ehhez azonban nem kell regisztrálni, ugyanis elég bőséges a kínálat így is…

háttérkép

 

webapps.pni.princeton.edu/~smcclure/dualmonitor.html

Ez az oldal teljesen elkötelezett a tájjellegű fényképekre, amelyek speciálisan formázottak, hogy megfeleljen az asztali Dual monitorokhoz . A képek többsége a Princeton Egyetemről jött, bár azt is hozzá kell tenni, hogy itt nem bőséges kínálattal kell számolni, mi is csak azért mutatjuk meg, mert a képek csodálatosak.

háttérkép

A képek között Budapest is megtalálható

Wallcoo.net

Ezen az oldalon is sok szép háttérkép található, de annak aki először jár az oldalon, annak lehet okoz egy kis fejfájást. Éppen ezért a lentebb látható képen adunk némi segítséget a letöltéshez. Nem kell megijedni, nem bonyolult, csak az oldal szerkesztői nem emelték ki hangsúlyosabban a letöltés gombját, de mivel mi kicsit többet járunk az oldalra, ezért segíteni is tudunk. Válaszd ki a neked tetsző képet, az meg fog jelenni egy új oldalon, arra ismét rá kell kattintani, mert akkor már  a témában hasonló képeket is beadja alul, és a képünkön sárgával kiemelt pici gombocskára kell kattintani a letöltéshez. Ugye hogy nem is volt bonyolult? Jó böngészést a képek között!

háttérkép

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail