Ugye milyen jól néznek ki a különböző díszítésekkel ellátott bevásárló táskák?
De hogyan lesz az egyedi? 
 

Minden cégnek megvan a saját logója, és ezt ki is próbálja használni, hogy reklámozhassa magát. 
És egy kis ötlettel miért ne tehetnénk meg mi magunk is? 

A bevásárló táska fontos kelléke a nagy bevásárlásoknak. Enélkül igencsak nehezen tudnánk elhozni az üzletből a megvásárolt termékeket. Most adunk néhány hasznos ötletet a bevásárló táskákhoz.

Bizonyára már Ön is észrevette, hogy a legtöbb üzletben bizony pénzt kérnek a reklámtáskákért is, és nem is olyan keveset, pedig annak idején ezeket még tucatszámra adták vásárlásaink mellé. Ez egyben jó is, hiszen mikor hazaértünk, ezeknek a többsége a kukában végezte, ami igen nagy teher környezetünk számára. Másfelől viszont igen magas költség mutatkozott az üzletek részéről, amit persze később a vásárló fizetett ki, a magasabb élelmiszer árában.

Ha már úgyis fizetnünk kell ezen táskákért, akkor azt javasoljuk, ne csak egyet vegyenek belőle, hanem legalább kettőthármat, hiszen amit nem használ, azt el tudja otthon tenni,és ha közben ezeknek is emelik az árát, akkor nem kell a magasabb árú szatyrokat megvennie.
Fontos szempont lehet még a szatyor kiválasztásánál az anyaga. Ha tehetjük, akkor inkább textil szatyrot vegyünk, mert az sokáig használható, nem szakad olyan hamar, mint a nejlon táskák. Minél keményebb az anyag, annál jobb.

Díszítsük!

Érdemes olyan bevásárló táskát választani, ami nem színes, hanem mondjuk egy színt tartalmaz. Ez azért lehet számunkra fontos, mert ha mondjuk van egy vállalkozásunk, akkor saját magunk készíthetünk rá LOGÓt, vagy bármilyen díszítést, ami a cégünket REKLÁMozni tudja. De elég lehet
például a vállalkozásunk WEBOLDALának a CÍME is, de ilyenkor arra ügyelni kell, hogyha használjuk a táskát, a logó, vagy a webcím látható, kiolvasható legyen. Tehát mindenféleképpen olyan táskákat kell beszereznünk, ami tartja a formáját még akkor is, ha meg van tömve élelmiszerrel.

Abban az esetben is kreatívan díszíthetjük táskáinkat, ha nincs vállalkozásunk. Nem kell hogy unalmas legyen a vásárlás. Mint a képen is látható, egy kis ötlettel, és némi fantáziával könnyen megoldható, hogy a szatyrunk vidám, és praktikus legyen. Ehhez csupán egy alma, és némi színes festék, vagy tempera szükséges, és máris kész az új köntösbe öltöztetett bevásárló táska.

Ehhez, és hasonló ötleteket bárki ki tud találni, melyet könnyen meg lehet valósítani. Kreativitás, hajrá!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail