Az anyagi problémáidra a megoldás ott van az utcán! címmel tettünk közzé a facebook oldalunkon egy felhívást. Arra voltunk kíváncsiak, vajon hányan látják meg az utcán heverő pénzt, vagyis annak a lehetőségét, amiből egy szuper vállalkozást lehetne felépíteni.

A célunk az volt, hogy a forgalmas helyeken látható nagy hirdetési plakátokon meglátja-e valaki a lehetőséget, a fantáziát, hogy mesés vagyont érő üzletet, jól jövedelmező vállalkozást építsen fel. De ne szaladjunk ennyire előre, aki esetleg később csatlakozott ehhez a poszthoz, és hogy képbe kerüljön, ismét leírom ide a történetet, már csak a követhetőség miatt is.

Így hangzott:

——————————————————————–
Az anyagi problémáidra a megoldás ott van az utcán!
——————————————————————–

(Az érdekesség, hogy ezt a meglátást a munkahelyemen csíptem el, az egyik szünetben, egymással beszélgetve az élet dolgairól, tehát nem egy konferencián, vagy valami hatalmas értekezleten, ahol diplomázott emberek okították volna a népet…)
A legérdekesebb pont a címben elhangzott volt…

Mi az, hogy a megoldás az utcán van!?
Sokan vagyunk olyanok, akik szeretnének mellékjövedelmet, vagy egyszerűen vállalkozással kiváltani a meglévő mókuskereket. De mi a helyzet akkor, ha fogalmunk sincs hozzá, mi legyen az az ötlet, ami “megváltoztatja az életünket”.

Pont ezért volt érdekes ez a kijelentés, amire többünk felfigyelt!
De mégis hol vannak ezek az “utcán heverő” ötletek?
-Sok helyen megfigyelhetőek, de a legszembetűnőbb a hatalmas plakátok -hangzott a válasz

Másnap hozott egy most futó hirdetési fényképet, majd feladta a leckét nekünk. Mondjuk meg mit látunk a képen, és milyen vállalkozási ötlet jut róla az eszünkbe, amire életképes üzlet építhető. Aznap nem mondott semmit, így csak találgattunk,
amit másnap felvázoltunk, és jobbnál jobb ötletek születtek…

Mégis a legjobb az övé volt, mert erre senki sem gondolt!
Egyszerűen zseniális!

Akkor lássuk a megoldást:

Aki a jobb oldalon lévő képen kereste a megoldást, annak elárulom, hogy mi nem erre gondoltunk, bár ezen a téren is van sok ötletelni való, és persze pénz is kiaknázható belőle. Amire viszont mi gondoltunk az a bal oldali képen látható. Ami nem más, mint egy csodaszép fotó, lenyűgöző panorámával. (persze ez a kép nem a legjobb minőség, mert telefonnal készült, és még ráadásul messziről is)

ötlet

Ez itt nem a reklám helye, ezért a képen az étterem nevét, és e-mail címét kitöröltük, csupán illusztrációként szolgált.

Nagy lehetőséget látunk a légi felvételek terén. A vállalkozások számára a pénz gondot szokott okozni, főleg, hogy egy hatásos reklámra rengeteget kell költeni, hogy az Ő éttermükbe, vagy szállodájukba látogasson el a vendég. Egy ilyen fotó sok vendéget, és pénzt hoz, már csak a látvány miatt is, és az ügyfelek ma már jobban a képek alapján döntenek. Teljes egészében kivehető a hely, vagy az elhelyezkedés. Az időpontról nem is beszélve! Kora este, mikor ki van világítva minden ez még hangulatosabb.

És hogy mi kell ehhez?

Csupán egy jól megválasztott DRÓN, ami könnyen kezelhető, irányítható, képes kamerát vinni és kezelni. Nem beszélve arról, hogy míg a kezelője dolgozik, (készíti a jobbnál jobb képeket) még jól is szórakozik, hiszen mint egy gyerek játszik a modell repülővel. Hát nem nagyszerű! De még itt nem fejeztük be, hiszen ezen lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Készíthetsz légi felvételeket szép tájakról, amiből albumot állíthatsz össze, bögrékre, tányérokra gravíroztathatod, kidobhatsz saját egyedi edénykészletet, vagy akár állatokról is készíthetsz légi felvételeket, amit sima pólóra nyomtathatsz, és még sorolhatnánk…

Akkor ott vannak a nagy események, az esküvők, a házi bulik, a különféle rendezvények. És akkor még a mezőgazdasági jelentőségről nem is beszéltünk. A lehetőség adott, csak ki kell használnod, és köré építened egy remek vállalkozást. A siker garantált!

Szóval, ha csak az volt a kifogásod eddig, hogy nincs semmi szuper ötleted, akkor ebből könnyen ihletet meríthetsz!

És akkor így a végére, hogy adtunk némi ötletet, írjátok meg, hogy ezek alapján Nektek mi jutott még eszetekbe, amire mi nem gondoltunk! Csak bátran, elő az ötletekkel, és lépjetek ki a hétköznapok rutinjából!

Szerző: Varga Sándor

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail